Turecko, jak ho neznáte. Expertka radí oblíbený ostrov se skvělými plážemi

"Turecko je nádherná země, je to takové muzeum pod širým nebem," řekla Pátek. "Najdeme tam nejenom spoustu nádherných historických památek, ale také spoustu přírodních krás," vysvětlila.

Proto je podle ní země vhodná pro každého, kdo má rád historii, chce poznat přírodu, ale i zažít adrenalin. "Doporučuji třeba canyoning a rafting, což je nádherný výlet," přiblížila, co můžou cestovatelé prožít.

[chooze:article;value:555841]

Skvělá dovolená ale nečeká jen na pevnině. "Může to být nejenom to klasické Turecko, co známe, tedy s příletem do Antálie a vlastně strávení dovolené na turecké riviéře. Může to být třeba i severní část Kypru, která je turecká," uvedla obchodní ředitelka.

Ostrov podle ní nabízí nádherné hotelové resorty i úžasné pláže. "Třeba v oblasti Bafra jsou pláže, které jsou skutečně krásné, písčité, s pozvolným vstupem do moře a ani tam nejsou velké vlny, takže zde mohou trávit dovolenou i rodiny s menšími dětmi nebo senioři," popsala.

[chooze:article;value:552737]

A meteoroložka Dagmar Honsová ostrov doporučuje jako ideální destinaci pro dovolenou v květnu. "Je tam polojasno, skoro jasno, mírný vítr o rychlosti kolem 20 kilometrů v hodině, denní délka slunečního svitu 14 hodin, a hlavně teplota moře 23 °C," přiblížila.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.