TV Nova připravuje nový seriál. Divákům připomene jejich první taneční

V novém osmidílném seriálu Taneční se mohou diváci těšit na velmi pestré herecké obsazení. V projektu se objeví Roman Zach, Dana Batulková i Hana Vagnerová. Hlavní dvojici bývalých tanečních mistrů tvoří Saša Rašilov a Jitka Ježková.

"Jsme už pokročili a máme v tomto příběhu dokonce velké děti. Těším se i na partneření s mojí filmovou maminkou Danou Kolářovou," řekl Rašilov.

"Saša ten talent má, ale co mi dělá největší problémy, je, když se musím hodně točit nebo když se se mnou Saša točí v náručí. To se mi motá hlava," poznamenala Ježková.

[chooze:article;value:525622]

"Já tancuju ráda, tancovala sem hip hop. Ale jde mi lépe tancovat tam, kde nemám partnera, který by mi omezoval prostor. Tohle je o společenských akcích, kde jsem špatná, naštěstí i v reálu," smála se Vagnerová.

Seriál nabídne i neokoukané tváře a na režisérkou židli usedl ostřílený filmový matador, tvůrce komedií Ženy v pokušení, Účastníci zájezdu nebo Muži v naději Jiří Vejdělek. "Jiří Vejdělek s tou látkou sám přišel, a protože to je největší český režisérský hitmaker, byli bychom blázní to nevzít," řekl dramaturg Matěj Podzimek.

"Myslím si, že by to mohlo být příjemné, milé a pro diváky zábavné. Mě by to bavilo," podotkl Vejdělek. Seriál se z velké části natáčí v Poděbradech a Praze. Diváci se na něj mohou těšit v příštím roce.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.