Tvrdá rána pro Felixe Slováčka. Zemřela mu osudová žena

Smutný den přišel pro Slováčka v pondělí. V 76 letech zemřela jeho první žena Renée Wevelsiepová, jak informoval deník Blesk. Bývala modelka a herečka před lety prodělala mozkovou příhodu a dlouhodobě trpěla neprůchodností žil.

Přestože se jejich cesty rozdělily před více než 40 lety, ještě v neděli ji navštívil v nemocnici. "Měl jsem ji rád. Zažili jsme krásné chvíle a hlavně – měli jsme spolu dceru René," uvedl Slováček. Při posledním setkání se měli i držet za ruce.

[chooze:article;value:564407]

"Operace nebyla možná. Mohla by při ní zemřít, bylo to příliš nebezpečné," řekl k jejímu zdravotnímu stavu. "V posledních dnech jí dávali opiáty, aby neměla bolesti," doplnil.

Renée, rozená Alena, patřila k úspěšným československým modelkám. Slováčka si vzala v roce 1975 a za svědky jim šli Karel Gott a Ladislav Štaidl. Jejich manželství ale nemělo dlouhého trvání a rozpadlo se, když se Slováček v 80. letech zamiloval do Dády Patrasové.

[chooze:article;value:556739]

​​Slováček měl se svou první ženou dceru René. Z předešlého manželství měla modelka ještě syna Norberta, který je úspěšným právníkem. Děti se dohodly, že nebudou pořádat pohřeb, ale později zorganizují vzpomínkovou párty.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.