Tvrdá rána pro Harryho. Meghan se na něj vykašle, tvrdí expertka

Podle expertky na britskou monarchii už má Meghan dost ústrků a stahování se do ústraní. Vévodkyně se brzy pokusí prince Harryho zastínit, léta mu totiž hrála jen druhé housle. "Sussexové několikrát veřejnosti popsali, jak se Meghan musela kvůli Harrymu všeho vzdát," popsala podle britského listu Daily Star odbornice na královskou rodinu Kinsley Schofieldová.

Jedním z možných způsobů, jak toho Meghan může dosáhnout, bude znovuspuštění blogu, který vedla od roku 2014. Svěřovala se na něm se svými niternými pocity a názory. Rozebírala zde témata ohledně jídla, krásy a mnoha dalšího. Na začátku vztahu s mladým princem se však populární stránky musela zbavit. Mnozí si myslí, že blog spustí už na sv. Valentýna.

[chooze:article;value:486057]

​"Držet novinky pod pokličkou je jejich typický postup. Sussexové rádi termíny tají, protože jim to dává prostor pro jejich případné posouvání, aniž by to působilo jako selhání," popsala podle deníku Express Kinsley Schofieldová, která zdůraznila, že se Meghan na svém blogu od prince bude distancovat.

"Pro Meghan je důležitý pocit, že se zbaví nálepky Harryho manželky. To je pro ni priorita," vysvětlila odbornice Meghaninu touhu se v očích veřejnosti z Harryho vlivu vymanit. Dodala, že pro panovnickou rodinu by blog neměl být nijak škodlivý, protože jeho obsah bude primárně apolitický. 

[chooze:article;value:488092]

​"Blog bude hlavně o mateřství. Očekávám, že bude popisovat oblíbené knížky Archieho a Lilibet a jejich svačiny. Na stránce se objeví příspěvky, jak Meghan relaxuje, co jí pomáhá zvládat stres a jak se líčí. Možná si sem tam pozve i některé slavné hosty," uzavřela Kinsley Schofieldová.

[chooze:gallery;value:29853]

Princ Harry chce zpět svou rodinu. Ta se ale odmítá usmířit:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.