Twitter omezil, na kolik se můžete podívat příspěvků. Musk zavedl limity

Změnu Musk oznámil na twitteru. "Abychom zamezili extrémnímu extrahování dat a manipulaci se systémem, použili jsme následující dočasné limity: Ověřené účty jsou omezeny na čtení 6 000 příspěvků za den. Neověřené účty do 600 příspěvků za den. Nové neověřené účty na 300 za den," napsal.

Extrahování dat znamená proces, během kterého se z webu stahují informace a importují se do jiného programu, vysvětlila BBC. Musk nevysvětlil, co znamená v tomto kontextu manipulace se systémem. Nepřihlášení lidé se na twitter nemohou podívat vůbec, upozornila agentura Reuters.

[chooze:article;value:510570]

Nejbohatší člověk světa si už dříve postěžoval, že sociální síť využívají firmy působící v oblasti umělé inteligence k trénování svých systémů. Považuje to za kradení dat.

Později Musk dodal, že se limity postupně navýší. Za nějakou dobu by tak měly být 8 000 příspěvků pro ověřené uživatele, 800 pro neověřené a 400 pro nové bez ověření.

S pochopením uživatelů se ale opatření nesetkalo. "Být na twitteru začíná být taková náročná hra," postěžoval si například sportovní novinář Fabrizio Romano.

Musk vs. Zuckerberg? Hrozí zranění, připravovat se musí aspoň rok, varuje Reinders:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.