Týrání a deprese: Zdánlivě klidná Výměna manželek hodně skryla

Ve Výměně manželek Simona naznačila, že se před devíti lety stalo něco, kvůli čemu si vzal její bývalý manžel na starosti děti. Teď šla s pravdou ven a řekla, co se tehdy stalo. "Z jeho strany tam bylo týrání a já jsem se z toho psychicky zhroutila, ne alkoholem, ale psychicky," popsala se slzami v očích. 

Ve vztahu s Michalem je od té doby, prý jí pomohl dostat se z nejhoršího. Její bývalý partner si zase vzal bývalou partnerku Michala a v podstatě si tak prohodili partnery. "Pro ty děti to bylo strašné. Já jsem se s nimi vídala, byla jsem pořád v kontaktu, akorát mi je soud nedal. Byla jsem rok na psychiatrii," vzpomínala Simona.

[chooze:article;value:535414]

​Stále ale bojuje s jejich výchovou. V dnešní době je to podle ní s dětmi velmi složité. "Tím, že jsem se léčila, tak jsem z toho všeho vytřepaná, slabá a ony to ví a využívají toho. Ale snažím se a manžel se hodně snaží. Je to těžké, ale já si myslím, že to časem zvládneme," věří Simona a dodala, že po Výměně se soustředí na výchovu mnohem více než předtím.

Na druhé straně Honza, který se Simonou strávil 10 dní Výměny přiznal, že první čtyři dny se vůbec necítil dobře. "Po prvním dni, kdy přijela Simona, tak jsem upadl do obrovské deprese a úplně jsem se zapomněl. Hned jsem poznal, že Simona není žena, na kterou bych se mohl spolehnout, třeba v dietách dětí," nelíbilo se Honzovi.

[chooze:article;value:531850]

​Honza toužil po klidném režimu, ale Simona zavedla na jeho vkus režim až moc vláčný. "Ta Simona začala být hrozně pomalá, ale hrozně. A já jsem začal přemýšlet a začal jsem vymýšlet brutální ptákoviny. Ta Simona mi první čtyři dny dávala takové otázky, že jsem upadl do takové deprese, že jsem začal říkat, jaké věci po mně Mirka chce," zmínil Honza.

"Ale my se na tom s Mirkou shodujeme normálně. Pak jsem pochopil, že ta žena mi nemá co dát. Po těch čtyřech dnech jsem se přepnul do pozitivna a užíval jsem si to a už jsem byl v myšlenkách s Mirkou, že budeme trávit spolu víc času," uzavřel. 

Podívejte se na celý rozhovor s Honzou a Mirkou po Výměně:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.