U Pražského okruhu se převrátil kamion. Sjezd v Řepích byl 12 hodin uzavřený

[chooze:gallery;value:33611]

​Ulici Karlovarskou u jejího napojení na Pražský okruh zablokovala v pátek ráno nehoda kamionu. "Dopravní nehoda se stala po čtvrté hodině ráno v ulici Karlovarská ve směru do centra. Z dosud nezjištěných příčin se tam převrátil kamion a opřel se o svodidla. Z tohoto důvodu byla ulice uzavřena," sdělil TN.cz mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Nehoda se bohužel neobešla bez zranění. "Na místo jsme poslali posádku záchranářů a inspektora. Vyžádali jsme si také spolupráci kolegů ze Středočeského kraje, kteří na místo vyslali lékaře. V péči jsme měli jednoho muže okolo 35 let, který utrpěl úraz hlavy a hrudníku," informovala pak mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová.

[chooze:article;value:526381]

"Muž byl celou dobu při vědomí. Záchranáři jej ošetřili, podali potřebné léky, místa zranění zafixovali, imobilizovali a muže převezli do nemocnice k další péči," dodala.

Podle pražských hasičů z auta navíc vytekl čisticí prostředek na nádobí, který auto převáželo. "Z vozu vytekly také provozní kapaliny. Na odstranění následků nehody se pracuje, na místo míří odtah. Nicméně nedokážu říct, kdy k obnovení provozu v ulici dojde," doplnil k vývoji na místě před osmou hodinou ranní Rybanský. 

Odklízení následků nehody komplikovalo jednak to, že se kamion převrátil na bok, a také to, že byl plně naložený. Nakonec se proto silnici podařilo zprůjezdnit až chvíli před čtvrtou hodinou odpolední.

Utržený motor, auto na střeše. Řidička to na Pražském okruhu nezvládla (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.