U Slaného se srazilo osobní auto s kamionem. Řidič nehodu nepřežil

[chooze:gallery;value:33157]

U Slaného na Kladensku se ve čtvrtek po poledni čelně srazilo osobní auto s kamionem. "Krátce před 13. hodinou, vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému k vážné dopravní nehodě, k níž došlo na slánském okruhu, tedy na silnici I/7. Tam podle prvotního šetření na místě řidič osobního auta přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem," řekla k nehodě mluvčí středočeských policistů Michaela Richterová.

Řidič kamionu vyvázl bez zranění, lidé jedoucí v osobním autě ale utrpěli vážná zranění. Řidiči už záchranáři bohužel nedokázali pomoci a na místě jim podlehl. Spolujezdkyně dál bojuje o život.

[chooze:article;value:521347]

"Pacientka byla zaklíněná, utrpěla poranění hlavy a břicha. V umělém spánku a se zajištěnými dýchacími cestami ji vrtulník transportoval do Ústřední vojenské nemocnice v Praze," informovala redakci TN.cz mluvčí středočeských záchranářů Monika Nováková.

"Událost si převzali kladenští kriminalisté, kteří u zemřelého muže nařídili soudní pitvu a budou se zabývat příčinou a okolnostmi této tragické nehody. Komunikace je obousměrně uzavřena, předpokládaná doba uzavírky je předběžně stanovena do 16 hodin," dodala pak Richterová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.