Učitelky zorganizovaly netradiční výlet. Děti se vrátily domů s brekem

Děti z polské mateřské školy vyrazily se svými učitelkami na výlet. Nikdo ale nečekal, že se domů vrátí k smrti vyděšené a s brekem. Výlet se totiž nepovedl podle plánu. Učitelky se totiž rozhodly vzít děti do strašidelného hradu. 

S dětmi měla být na výletě i ředitelka školky. Ta měla podle deníku Polsat News natočit ve strašidelném domě video a zveřejnit ho na sociální sítě. Později ho prý smazala. Na záběrech je ale vidět, že když se děti bály, učitelky jim řekly, že jsou to "jen hračky" a že mají "být tvrďáci" a jít dál.

[chooze:article;value:510107]

​Na záběrech, které zveřejnil deník Onet, děti křičí. "Bojíme se! Chceme se vrátit!" naříkají. Učitelky se navíc dětem spíše posmívají. Jedna z matek se k incidentu vyjádřila. "Takovým lidem zůstane dítě na celý den? Děti křičí hrůzou a dámy, místo toho, aby odtamtud děti vzaly, se stále posmívají?" uvedla.

Ředitelka se hájí tím, že strašidelný dům nemá žádné věkové omezení. Ve frontě prý stáli rodiče i s mladšími dětmi. Strach je podle ředitelky navíc přirozenou emocí a jeho překonání přináší pozitivní výsledky.

Bití kabelem, máčení ve studené vodě. Týrání dětí v Česku má omezit zákon (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.