Ulice: Karla a Mára spolu stráví noc! Jejich rozvod ovlivní miminko

[chooze:gallery;value:33747]

​V seriálu Ulice jsou už nějakou dobu na spadnutí dvě dlouho očekávané události. Dominika a Tony jsou jeden z nejstabilnějších párů a konečně se dočkají potomka. Příběh Karly a Máry byl plný vzestupů i pádů a teď to vypadá, že se konečně vše ukončí, protože tento týden by se měli rozvést.

Termín rozvodového stání u soudu se nezadržitelně blíží, stejně jako porod Dominiky. Tyto dvě události spolu zdánlivě nesouvisí, ale shodou okolností se nakonec propojí. I když má Dominika jiný termín porodu, její druhý potomek se rozhodne jinak a na svět se bude chtít podívat o něco dříve.

[chooze:article;value:525941]

​Naštěstí pro Dominiku a Tonyho budou Karla a Mára ve správnou chvíli na správném místě, a tak vše začne nabírat překotný spád. Mára se ujme rodící Dominiky, Karla zase Tonyho, který začne panikařit. Karla a Mára budou mít rázem úplně jiné starosti než sledovat čas, aby byli s náležitým předstihem u soudu.

"Protože se mé první seriálové těhotenství sešlo s mým skutečným těhotenstvím, natáčení pro mě bylo o trochu snazší, pocity byly reálné, protože jsem nemusela ten stav hrát. A tím, že se to takhle hezky sešlo, moje dcera Edda hraje i moji seriálovou dcerku. O druhé těhotenství Dominiky, co se bříška týká, se už musely postarat kostymérky, já dodala jen špetku toho hereckého kořeníčka," zmínila představitelka Dominiky Bára Vyskočilová.

[chooze:article;value:525270]

​Jak to nakonec dopadne v porodnici i soudní síni? Co udělá se vztahy nejen v rodině Marečkových narození dalšího potomka, ale hlavně okolnosti, za jakých přijde na svět? Zvlášť když spolu Karla a Mára po dlouhé době stráví noc?

Seriál Ulice můžete sledovat od pondělí do pátku v 18:30 na Nově. S týdenním předstihem jsou divákům k dispozici na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.