Ulice se vrací na televizní obrazovky. Nová sezóna přinese překvapivé zvraty

[chooze:gallery;value:32723]

​Novou sezónu seriál Ulice startuje s novou znělkou. To ale není jediná novinka, kterou si tvůrci pro fanoušky připravili. Chybět samozřejmě nemůžou zajímavé příběhy, včetně nových postav, které pořádně ovlivní dění.

"Jmenuji se Hana Šmídová, jsem bývalá manželka Evžena a trošku zamíchám dějem. Ne, že bych hodně míchala, ale myslím, že to bude pro někoho hodně překvapivé," láká na svou postavu Adéla Gondíková.

Spolupráci si nemůže vynachválit ani další hvězdná posila Lucie Vondráčková. "Ten tým Ulice mi přijde neuvěřitelně profesionální a příjemný. Všichni jsou připravení, to já mám ráda. Zaučili mě rychle, hned jsem zjistila, jak to tady chodí, takže to mi vyhovuje," zmínila. 

[chooze:article;value:516734]

​Na obrazovky se po letech také vrátí oblíbené postavy, o kterých si diváci mysleli, že už je jen tak neuvidí. Představitelka Moniky Farské se natáčení nemohla dočkat. "Já jsem se vlastně vrátila domů. Mám pocit, jako kdybych vůbec neodešla. Konečně zase vidím lidi, které jsem dlouho neviděla, a mám z toho radost," doplnila Anna Fixová.

Diváci se těší také na oblíbenou postavu Eddieho Rambouska, kterého opět ztvární Jiří Panzner. "My jsme byli v kontaktu i ty roky, co jsem tady nebyl. Bral jsem to nějak tak, že nastal čas, a byl jsem potěšený. Z Eddieho se stane učitel, bude učit na tom gymplu tělocvik a zeměpis," řekl Panzner.

Nové osudy vašich oblíbených hrdinů plné lásky, humoru, emocí, ale i napětí si nenechte ujít každý všední den v 18:30 na Nově, nebo o týden dříve na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.