Umělá inteligence "oživila" Nostradama: Děsivá proroctví na příští dny

Aplikace ChatGPT dostala od britských novinářů za úkol předpovědět události na dalších sedm dní. Měla se tak pokusit napodobit legendárního věštce Nostradama, který v 16. století předpovídal události, které formovaly svět a ze 70 procent se skutečně naplnily.

"Duchové budoucnosti mi šeptají o událostech, které přijdou v tomto týdnu. Vidím, že se na severu chystá velká bouře s kvílícím větrem a blesky, které udeří do země. Lidé by měli být opatrní a zůstat uvnitř, protože venku číhá nebezpečí," varovala všechny podle deníku Sun umělá inteligence.

[chooze:article;value:456899]

Ve svém proroctví se dotkla i světové politiky. "Předpokládám, že v mezinárodních vztazích bude přetrvávat napětí, zejména mezi Spojenými státy a Čínou, jakož i mezi Ruskem a Ukrajinou. V probíhajícím konfliktu v Sýrii a při jednáních o íránské jaderné dohodě může dojít i k dalšímu vývoji," upozornil počítačový Nostradamus na napjatou světovou situaci.

Kromě politiky se také zaměřil na zdraví populace. "Pokud jde o globální zdraví, mohou se vyskytnout aktualizace o šíření koronavirových variant a účinnosti vakcín. Můžeme také zaznamenat změny v cestovních omezeních a karanténních politikách, když se budou země přizpůsobovat vyvíjející se pandemické situaci," uvedla podle deníku New York Post umělá inteligence.

[chooze:article;value:502407]

Ta dokonce zabrousila ve svých věštbách do romantických vztahů a partnerského soužití. "Nesprávná komunikace a nedorozumění způsobí rozbroje, ale u těch, kteří jsou ochotní poslouchat a dělat kompromisy, dojde k obnově a posílení lásky," upozornila umělá inteligence.

"Cítím velkou příležitost k osobnímu růstu a transformaci. Ti, kteří jsou ochotní riskovat a vykročit ze své komfortní zóny, budou odměněni úspěchem a naplněním. Toto jsou šepoty budoucnosti, ale pamatujte, že budoucnost je vždy v pohybu a můžeme ji změnit našimi činy a volbami v přítomnosti," doporučila.

Zelenského Nostradamus. Předpověděl válku roky dopředu (3/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.