Unikátní projekce koncertu Marka Ztraceného: Daroval ji nejvěrnějším fanouškům

V pátek večer odstartovala první ze speciálních projekcí loňského koncertu Marka Ztraceného. Jeho skalní fanoušci tak mohli atmosféru vyprodaného koncertu zažít ještě jednou, a navíc se setkali i se samotným zpěvákem.

"Vůbec jsem nepočítal, že se koncert z Edenu někdy bude vysílat v kině. Ale jednou mě zavolali, ať se jdu podívat, že pro mě připravili vysílání, bylo prázdný kino a já jsem šel a úplně jsem si z toho sedl na zadek. Protože to je úplně jinej koncert s tím zvukem a na tom velkém plátně," řekl Marek Ztracený.  

[chooze:article;value:558576]

​"A napadlo mě, že oslava tohohle koncertu, kterej se vryl do srdcí rozhodně našich a snad i fanoušků a vlastně i do historie. Je to přesně rok a je fajn fanoušky pozdravit, obejmout," dodal zpěvák.

Celkem šlo do prodeje pouze tisíc vstupenek. Všechny lístky se vyprodaly během pouhých devíti minut, a to prostřednictvím nejvěrnějšího fan klubu Marka Ztraceného, takzvané Ztracené rodiny.

Marek Ztracený si vzal po třikrát vyprodaném pražském Edenu koncertní pauzu. O to víc se ho fanoušci nemohli dočkat.

"Plánujeme ještě několik akcí, v tuhle chvíli ale nemůžu být bohužel sdílnější. Kdy přijde ta správná doba, aby se vrátil na koncertní podia, to uvidíme," vysvětlil zpěvákův mluvčí Vítek Pelc.

Během promítání se tančilo i zpívalo a fanoušci prakticky proměnili kinosál pražského multikina v koncertní arénu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.