Uniklo nejtemnější tajemství Kate a Williama. Nikdo to neměl vědět

[chooze:gallery;value:22194]

​Zamilované pohledy, sladké úsměvy a dokonalá rodina. Přesně tak zná celý svět královský pár Kate a Williama. I oni ale mají za sebou pár hořkých chvil. Jedna z nich, která mohla s budoucností britské královské rodiny výrazně zamávat, se odehrála v roce 2007.

Podle zdroje z jejich blízkého okolí Roba Johsona se Kate a William toho roku rozešli. "Řekl jí, že oba potřebují trochu prostoru, aby našli svou vlastní cestu," citoval ho deník The Telegraph, když popisoval 30minutový rozhovor, během kterého mělo k ukončení vztahu dojít.

[chooze:article;value:567968]

Žal z rozchodu se William údajně rozhodl zahnat alkoholem a společně s přáteli zamířil do jednoho z vyhlášených londýnských barů. "Jsem volný!" křičel údajně na parketu a oddával se tanci i drinkům. Jeho nadšení ale brzy vystřídalo hořké zklamání.​

V té době si měl podle deníku The Independent už William myslet na britskou herečku a modelku Isabellu Anstruther-Gough-Calthorpe, které se po rozchodu začal dvořit. Ta ale jeho návrhy odmítla, protože se nechtěla omezovat pravidly, které by život v Buckinghamském paláci představoval.

Jenže ani Kate nezůstala zavřená doma a vydala se do zahraničí. "V Londýně se brzy objevilo mnoho záběrů od paparazzi, jak Kate opouští noční kluby," připomněl Johnson, podle kterého se Kate bez Williama po boku nebránila odvážnějším modelům.

[chooze:article;value:565991]

​"To oblečení upoutalo Williamovo oko," dodal. Tehdy se měl William rozhodnout situaci napravit a na jeden večírek, kde Kate byla, se také vydal. "První část večera strávili hlubokou konverzací, pak došli na taneční parket, kde se nakonec líbali," uzavřel zdroj.

Bouřlivá léta na vysoké škole už mají ale Kate a William dávno za sebou. Od manželství v roce 2011 se jim narodily tři děti. Nyní vychovávají 11letého George, devítiletou Charlotte a šestiletého Louise. 

Kate se ukázala na veřejnosti. Rakovině navzdory rozdávala úsměvy:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.