Unikly dramatické zprávy z Kremlu. Putin se měl po nové léčbě nervově zhroutit

Z Kremlu unikly tajné zprávy, že Vladimir Putin údajně zahájil třetí fázi léčby rakoviny. Jenže nově předepsané léky na něj mají mít neblahé vedlejší účinky. "V současnosti podstupuje třetí cyklus léčby. Předchozí dva byly extrémně neúspěšné," potvrdil podle portálu Mirror ruský politolog Valerij Solověj.

Podle telegramového kanálu SVR, jenž má být napojený na Kreml, se kvůli novým lékům hlava státu dokonce nervově zhroutila. "Asi ve 21:40 moskevského času slyšela prezidentská stráž z místnosti, kde se prezident nacházel, podivné zvuky. Putin neodpověděl na zaklepání na dveře a veškeré pokusy zjistit, co se děje, nepřinesly žádné výsledky," informoval nedávno telegramový účet.

[chooze:article;value:501418]

"Asi po sedmi minutách se strážci, kteří mezitím zavolali lékaře ve službě, rozhodli vstoupit do místnosti, kde byl prezident. Putin seděl na podlaze poblíž pohovky a hystericky plakal," sdělil údajně dobře zasvěcený zdroj z Kremlu.

"Na sobě měl jen mokré bílé tričko, které se pravděpodobně snažil svléknout, a černou ponožku na pravé noze. Vedle něj ležela na kusy roztrhaná plenka, kterou Putin v poslední době neustále používá," popsal telegramový kanál napjatou situaci. Lékaři se prý nakonec rozhodli podat Putinovi uklidňující injekci.

[chooze:article;value:501461]

"Pár minut poté se už prezident cítil lépe, umytého a převlečeného ho uložili do postele. Zatím není jasné, zda zmíněný Putinův stav způsobily vedlejší účinky nových léků, které užívá, nebo něco jiného. Jiné vysvětlení je ovšem nepravděpodobné," zněly tajné zprávy z Kremlu. Doktoři prý ihned léky prezidentovi vysadili a předepsali mu jiné.

Konečně se ukázal pravý Putin. Podívejte se na video (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.