Unikly informace o zdravotním stavu Kate. Prozrazují, jak se princezně daří

[chooze:gallery;value:22194]

​Princ William se pomalu vrací ke svým královským povinnostem a podle experta na britskou královskou rodinu Richarda Fitzwilliamse je to dobré znamení. Jeho comeback prý totiž znamená, že uzdravování princezny Kate "probíhá dobře".  

Postupný návrat prince Williama k oficiálním povinnostem je prý bezesporu dobře načasovaný. Královská rodina si je totiž moc dobře vědoma toho, co dělá. "Členové královské rodiny si uvědomují, že každá jednotlivá věc, kterou udělají, vyšle tak či onak zprávu," vysvětlil expert pro deník The Sun.

Před pár dny se na veřejnosti po boku Williama objevil i princ George. Stalo se tak poprvé od oznámení, že Kate trpí rakovinou. "Nebylo to ale jen o tom objevit se s Georgem na příjemné příležitosti, bylo to o vyslání signálu, že je všechno jako obvykle," dodal.

[chooze:article;value:551785]

​"Kdyby tam byla Catherine, bylo by to fantastické, ale to nikdo nečeká. Lidé by to nečekali po její videozprávě, o které si myslím, že je to to nejstatečnější, co kdy veřejná osobnost v Británii v souvislosti se zdravotním problémem udělala," uzavřel odborník.

Podle deníku Mirror odstartoval William návrat ke svým povinnostem zapojením do práce pro charitativní organizaci, která se zabývá distribucí potravin. Pomohl naložit připravená jídla do rozvozových vozů a poté zamířil do centra pro mládež v západním Londýně.

Velký návrat ale čekal i jejich děti George, Charlotte a Louise, kterým skončily prázdniny. "William si pro návrat do práce vybral den po návratu jejich dětí do školy. To je rozumné – usadit děti a pak se soustředit na své úřední povinnosti. Je to opatrný začátek," zhodnotila odbornice na královskou rodinu Jennie Bondová.

Princezna Kate je nejoblíbenějším členem královské rodiny:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.