Upír Krejčí musí po rozvodu bydlet s exmanželkou. Odpustit jí ale neumí

Od rozvodu Krejčího s jeho exmanželkou Zuzanou na podzim uplyne rok. I tak ale stále nevyřešili majetkové spory a kvůli tomu oba pořád bydlí spolu. "Ten barák je veliký. Je to takový divný statek. Támhle je studio, stodola, jeden barák, druhý barák," popsal.

Bydlet tam už ale nechce. "Nechci ji potkávat, když mi tak ublížila," řekl. "Já neumím odpouštět. Já nevím, co to je. Když mi někdo vrazí kudlu do zad, tak ji tam mám pořád. Ta se nezacelí, ta je taková bolestivá," dodal.

[chooze:article;value:555998]

​Života si teď ale užívá po boku nové ženy svého života. "Mám úžasnou a nádhernou Lucinku. Spadla mi z Venuše a už to měnit nebudu," uvedl. "Já jsem ji nějak oslovil a říkal jsem, jste tak úžasně nádherná, já bych s vámi tak rád chodil. A ona řekla, tak jo," vysvětlil, jak se mu ji podařilo okouzlit.

A čeká ho v životě i další radost, jeho starší dcera Klára čeká dítě. "Oznámila mi, že na moje narozeniny 13. října se narodí děťátko," přiblížil. I tak jsou ale podle něj vztahy s dcerami kvůli rozvodu chladnější. Doufá tedy, že se zlepší po narození vnoučete.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.