Upřímná zpověď Dary Rolins: Konečně se mi do života vrátilo štěstí, říká

[chooze:gallery;value:29862]

​Klid a odpočinek. Ten měla zpěvačka Dara Rolins naordinovaný po estetickém zákroku, který před pár měsíci podstoupila. Právě nutnost fyzické neaktivity nesla popová ikona velmi těžce, sport totiž k jejímu životu dlouhodobě patří.

S radostí se proto podělila s fanoušky o zprávu, že se konečně může po operaci vrátit k milovanému pilates a že jí do těla opět proudí hormony štěstí. "Do života se mi vrací endorfiny. A v rámci mého pohybového deficitu poctivě, pravidelně a každý den," zveřejnila Dara na instagramu několik fotografií z posilovny. Právě na nich se umělkyně usmívá a je vidět, že cítí pohodu a klid.

[chooze:article;value:554227]

Týdny však musela čelit stresu, kdy lidé na internetu soudili její vzhled po plastické operaci. "Nebojte, mám hroší kůži, a i když mě to nepotěší, do smutku mě to rozhodně neuvrhne. A to, že na věci reaguji, není o potřebě se obhajovat, jak si někteří myslí," napsala před několika dny zpěvačka.

Mrzelo ji, že pod jejími snímky se objevilo tolik nenávisti. "Moc dobře vím, že se obhajovat nemusím. Ale občas prostě chci. Hlavně pokud cítím potřebu uvést na pravou míru některé hlouposti, které popisujete," doplnila popová ikona.

Dara Rolins ze zatopené Dubaje. Je to depresivní, přiznala (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.