Usmíření v královské rodině nebude. Rozhodl o tom princ Harry

[chooze:gallery;value:30714]

​Nejnovější kroky prince Harryho podle expertů "dokazují, že nemá zájem napravovat vztahy s královskou rodinou". Ještě nedávno se přitom spekulovalo o Harryho možném návratu do Velké Británie, uvedl deník The Mirror

Během poslední doby se ale Harry neukázal na oslavě otcových narozenin, a chyběl tak na klasickém balkónovém vystoupení britské královské rodiny. Harry dokonce nedorazil ani na svatbu svého blízkého přítele – vévody z Westminsteru.

Do Británie sice nedávno dorazil kvůli pracovním povinnostem, ale na svůj pobyt si tehdy vyhradil tak málo času, že se nestihl sejít s nikým z rodiny. Král Karel III. se přitom stále léčí s rakovinou, stejně jako Harryho švagrová princezna Kate.

[chooze:article;value:562681]

​Ostřílená komentátorka a bývalá královská korespondentka BBC Jennie Bondová to proto vidí jasně. "Kdyby Harry opravdu chtěl konfrontovat svou rodinu a dát věci do pořádku, určitě by si na svou nedávnou návštěvu vyčlenil více času, aby si jeho otec mohl zařídit čas a vidět ho," uvedla pro magazín OK!.

Vstřícný krok z druhé strany se podle ní nedá čekat, jelikož britská královská rodina momentálně řeší vážnější problémy. "Nemyslím si, že je šance, že by to William chtěl udělat. Zvlášť když má teď tak naloženo," dodala expertka.

Harry se prý trápí

Spekulace o možném návratu Harryho do vlasti vyvolaly informace o tom, že prince mimo jiné trápí jeho vztah s Kate. Zdroj z Harryho okolí uvedl, že prince trápí, že se nemůže spojit se svou kdysi "milovanou" švagrovou.

Kate se po zhruba půl roce nedávno ukázala na veřejnosti. Fanoušci byli nadšení (6/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.