Utajená dcera Jany Hlaváčové: Terezu herectví nelákalo, zvolila si jinou cestu

Legendární herečka Jana Hlaváčová, která v sobotu ve věku 85 let zemřela, po sobě zanechala dceru Barboru Munzarovou. Ona sama je velmi úspěšnou herečkou, která následovala své rodiče v herecké dráze.

Munzarová však nebude Hlaváčovou oplakávat sama. Kromě Barbory totiž měla milovaná herečka ještě jednu dceru z prvního manželství s Jiřím Michným. Z krátkého svazku vzešla ještě dcera Tereza, píše portál Extra.

[chooze:article;value:537170]

Tereza, které je dnes 55 let, o svého otce přišla, když jí byl pouhý jeden rok. Michný totiž ve velmi mladém věku zemřel na roztroušenou sklerózu. "Když zemřel můj první muž, zůstala jsem sama s dcerou. Terezce byl asi rok a já musela bojovat, abych nás uživila," vzpomínala v rozhovoru pro iDnes Hlaváčová na náročné období po smrti Michného.

Z problémů jim tehdy pomohl druhý manžel Hlaváčové Luděk Munzar, který sám měl dcerku z prvního manželství Johanu. Terezu nakonec Munzar i adoptoval a vychoval jako vlastní. Hrdě nosí i jeho příjmení.

Na rozdíl od své mladší sestry se však Tereza v divadle ani filmu nezhlédla. Zvolila si zcela jiné zaměstnání. Už dlouhé roky slouží u městské policie v Kutné Hoře. "Naši mi nic nerozmlouvali, respektovali to, co jsem si vybrala, a jsem jim za to vděčná. Však ta jejich profese také není procházka růžovým sadem," řekla pro portál Aha! před lety Tereza Munzarová.

Zemřela Jana Hlaváčová. Poslední roky života trávila v ústraní:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.