Utajený šéf se vrací! Z kravaťáka se stane drsný pankáč

V první epizodě diváci uvidí pod pokličky školní jídelny, závodky, kantýny a rozvozu hotovek. Inkognito brigádničit bude majitel sítě stravovacích zařízení Jan Stejskal. Střihne si dvojroli výčepáka a pankáče. Aby nebyl odhalen, vystřídá hned dvě masky.

Na první byla potřeba paruka, u druhé naopak šéf přijde o svou vlastní kštici. Změněn k nepoznání vyrazil do útrob své firmy a slzy tentokrát tekly i jemu. "Zajímalo mě, zdali naše firemní kultura je ta správná cesta pro úspěšný byznys. Přistupujeme k lidem jako rodině a snažíme se jim vysvětlit, že je lepší se do práce těšit," říká CEO SFood Jan Stejskal.

"Kolegové mě velmi dojali a moc si vážím, jak skvělý tým máme. Nikdy nezapomenu na svou holou hlavu. Punková image byla zajímavá zkušenost a kolegové říkali, že tak mám zůstat," doplnil Stejskal.

[chooze:article;value:547524]

​Utajený šéf představuje šéfy, kteří se nebojí postavit výzvě a po dobu pěti dní si vyzkoušejí práci svých zaměstnanců. Zjistí, kde má chyby, ale i to, v čem je jeho firma skvělá. Šéf pozná na vlastní kůži, že vize v excelové tabulce vypadá výborně, ale v běžné praxi je někdy nerealizovatelná. 

Reality show tradičně provází hlas herečky Nely Boudové. Ta si novou sérii oblíbila i jako divák. "Šéfové mají často jiné představy, když sedí v kanceláři a pak jdou do toho terénu," zmínila Boudová.

Utajený šéf se vrací s premiérovými díly každou středu ve 20:20 na Nově.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.