Útok na červeném koberci. Před Slavíky někdo posypal Jana Bendiga moukou

Slavnostní příchod na galavečer předávání cen Český slavík narušil neznámý výtržník. Před příchodem do sálu v pražském Foru Karlín se na červeném koberci účinkující a hosté tradičně fotí. Když ale populární zpěvák Jan Bendig v obležení fotografů ukazoval svůj extravagantní oděv, připlížil se k němu neznámý muž v bílé čepici. Ve vteřině zpoza žluté igelitové tašky vytáhl balení mouky, kterou na něj začal bezohledně sypat. 

[chooze:article;value:530539]

Bývalý účastník SuperStar se ale nenechal rozhodit, jenom se usmál a z blyštivého kostýmu se snažil mouku setřepal. Se svým snoubencem Lukášem Rejmonem i proto museli rychle odběhnout a jít si zřejmě znečištěný a dlouho připravovaný kostým převléct. Podle všeho byl ale umělec, stejně jako všichni přihlížející, v šoku. 

​Zbytky mouky pak na červeném koberci zůstaly i během příchodu dalších hostů několik dalších desítek minut. Populární český zpěvák si přitom na výběru oděvu a přípravy na večer nechal opravdu záležet. "Oblečení řeším fakt moc. V tomhle outfitu budu jako diamant, hrozně se těším," lákal v rozhovoru pro TN Live před přenosem. Nadšení mu ale kvůli útočníkovi bohužel nevydrželo dlouho.  

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.