Moderní bydlení

Útok na Jonas Brothers má dohru. Rázná reakce O2 areny

[chooze:gallery;value:37749]

O2 arena se na facebooku vyjádřila k incidentu na úterním koncertu americké kapely Jonas Brothers. Kdosi z publika svítil laserovým ukazovátkem na zpěváka Nicka Jonase. Ten se lekl, že by někdo v hale mohl mít zbraň, a utekl z pódia.

Slavní bratři pražský koncert po zhruba dvacetiminutové pauze nakonec dohráli. Provozovatelé teď apelují na veřejnost, aby při návštěvě pražské multifukční haly dodržovala pravidla.

"S ohledem na nedávnou událost na koncertě Jonas Brothers, který se konal dne 15. října 2024 v pražské O2 areně, vás žádáme, abyste svým zodpovědným chováním přispěli k vytvoření příjemné atmosféry. Prosíme vás o respektování návštěvního řádu O2 areny a ohleduplnost k ostatním divákům i účinkujícím. Vaše spolupráce je klíčová k tomu, abychom společně zajistili hladký průběh celé akce a co nejlepší zážitek pro všechny zúčastněné," uvedli.

[chooze:article;value:578786]

"Dovolujeme si upozornit návštěvníky, že porušením návštěvního řádu se vystavují riziku vyvedení z prostoru konání akce bez nároku na náhradu zakoupeného vstupného. Případné porušující jednání může zakládat nejen občanskou (zejm. z hlediska možné náhrady újmy), ale v některých případech i trestní odpovědnost," upozornila O2 arena. Jonas Brothers se k nepříjemné události zatím oficiálně nevyjádřili.

Společnost O2 je součástí PPF. Ta vlastní i CME, pod kterou spadá rodina Nova, včetně webu TN.cz.

Koncert slavné kapely v O2 areně přerušil útok laserem. Zavládla panika (16/10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.