Útok na prince Harryho: Nečekaná smršť drsných urážek

Takhle drsně o princi Harrym veřejně snad ještě nikdo nemluvil. Dcera Ozzyho Osbournea se v podcastu I've Had It nedržela a od plic řekla, co si o něm myslí. Dobře se to nebude poslouchat ani Harryho příbuzným, na které v posledních dvou letech jenom kydal špínu.

Osbourneovou vyprovokovala moderátorčina kritika krále Karla. "Můj problém s ním je ten, jak se zachoval ke svému synovi. Já mám taky syna. A i kdyby udělal cokoliv, a mě by měli korunovat, tak by seděl v první řadě," prohlásila o britském panovníkovi.

"Nesouhlasím s tím. Harry je z**rvený k**ot. Neustále jen fňuká a stěžuje si. Tváří se, že je jediný, kdo má mentální problémy a že jeho život je náročný. Každý má těžký život. Byl jsi princ, který se oblékal jako z**rvený nacista a teď si hraješ na papeže? To ti nebaštím," rozčílila se Kelly.

[chooze:article;value:509767]

​Zpěvačka svými nevybíravými slovy mnohé pobouřila a byla podle nich až příliš vulgární, upozornil portál Marca. Najdou se ale i tací, kteří by se pod její výrok podepsali.

Harry upadl v nemilost Buckinghamského paláce před dvěma lety, když se s manželkou Meghan Markleovou vzdali oficiálního královského postavení a odstěhovali se do Spojených států. Od té doby příbuzné opakovaně osočili z rasismu a šikany.

Princ Harry čelil tvrdému výslechu. Právník ho nachytal na 5 věcech (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.