Už se ví, jak Shakira odhalila Piquého nevěru. Zpívá o tom v písni

Zpěvačka a fotbalista tvořili jeden z nejznámějších párů ve společnosti. Jejich milostný vztah začal v roce 2010 a za 12 let společného soužití přivedli na svět dva syny – Milana a Sashu. Kvůli fotbalistově aférce s o 12 let mladší studentkou Clarou Chiou Martiovou ale vztah loni skončil.

Zpěvačka prý na nevěru přišla, když po služební cestě přijela domů a podívala se do lednice. Zjistila, že někdo snědl část její oblíbené jahodové marmelády. Tu přitom Piqué nesnáší a nejí ji ani děti hvězdného páru. 

​Shakira tento okamžik částečně promítla i ve svém klipu k písni Te Felicito, který vznikl už loni v dubnu. V jedné scéně klipu totiž otevírá lednici a nachází v ní hlavu svého hudebního partnera. Dosud ale nebylo jasné, co tato scéna znamená. Nyní zpěvačka vysvětlila, proč ji do klipu zařadila. "Lednici jsem otevřela, abych odhalila pravdu," řekla webu Show News Today.

[chooze:article;value:484825]

​Do fotbalisty se zpěvačka pustila i v jiném klipu, a to k písni Out of Your League (v překladu Mimo tvou ligu). Shakira v textu například zmiňuje to, že v partnerovi neměla oporu. A to ani v momentě, kdy se dostala do problémů se španělskými finančními úřady, které tvrdí, že dluží zhruba 14,5 milionu eur na daních. "Nechal jsi mě jen tak u tchyně, s bulvárem za dveřmi a dluhem u finančáku," zpívá latinskoamerická hvězda.

Kromě svého ex se ostře obula i do jeho 22leté partnerky. "Mám cenu dvou dvaadvacítek. Vyměnil jsi ferrari za twingo (značka Renault). Vyměnil jsi rolexky za casia. Hodně cvičíš, tak trochu zapracuj i na svém mozku," vzkázala manželovi Shakira.

Piqué vrátil úder

Fotbalista se k písni oficiálně nevyjádřil. Rýpavá gesta na konto bývalé partnerky si ale neodpustil. Na tiskové konferencí ukázal na své zápěstí, na kterém nosí hodinky od nového sponzora značky Casio. "Tyto hodinky jsou na celý život," narážel Piqué na text písně. Na veřejnosti se také objevil v autě značky Renault.

Zpěvačka a fotbalista po rozchodu vyrazili do České republiky, aby fandili svému synovi při zápase:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.