Moderní bydlení

"Už si nepřipadám jako člověk!" Žena tvrdí, že ji z letadla vyhodili kvůli velkému poprsí

Vyhodili ji z letadla kvůli vyzývavému vzhledu, či kvůli její vlastní nepozornosti? Verze modelky a palubního personálu se výrazně liší. Letušky tvrdí, že vadila sluchátka. Žena s nimi nemohla slyšet bezpečnostní instrukce.

[chooze:article;value:431960]

​Mary Magdalene (25) měla v době incidentu na sobě legíny a sportovní podprsenku. Nevěří, že by personál naložil stejně s dívkou disponující malým poprsím. Cítí se být diskriminována, a dokonce si už nepřipadá ani jako člověk.

"Vyhodili mě z letadla kvůli tomu, jak vypadám. Prosím, nechte té diskriminace, je to nechutné. Cítím se tak ponížená, cítím se, jako bych nebyla člověk, to si ani nedokážete představit," rozčilovala se modelka, která si vydělává prostřednictvím sítě OnlyFans, a pustila se do kritiky dotčené letecké společnosti na instagramu. Na incident upozornil web deníku Mirror. Letušky jí přitom tvrdily, že vystoupit si musí kvůli neochotě sundat si sluchátka.

Pětadvacetiletá Kanaďanka mexického původu je závislá na plastických operacích, za které utratila přes 150 tisíc dolarů, tedy přes tři miliony korun. Podle MailOnline jednu z nich málem nepřežila. Letos v únoru si ale implantáty nechala zmenšit a od té doby cítí velkou úlevu hlavně její záda.

 Celebrity na letošním Met Gala šokovaly: Odhalená prsa i kostým kočky:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.