Užijte si dovolenou i bez dětí. Vyrazit můžete za zábavou a adrenalinem

Dovolenou v páru si můžete užít i bez dětí. Na výběr tak máte z řady hotelů, kde si i od cizích ratolestí odpočinete. Jedním z nich je klasický hotel se zónou pouze pro dospělé. "Mohou trávit dovolenou v klidu třeba u relaxačního bazénu, mohou si zajít do restaurace, která není určená dětem, ale na druhou stranu mohou navštěvovat všechna ostatní zařízení hotelu a účastnit se i animačních programů," prozradila obchodní ředitelka CK Blue Style Lenka Pátek.

Existují i celé hotely, které jsou určeny pouze dospělým. Většina z nich dokonce disponuje wellness centry. "Jsou spíš takové klidnější, i když jsou tam třeba animační programy, tak už nejsou takové divoké a hlučné. Jsou to například lekce jógy, lukostřelba, večerní lekce tance, živá hudba. Můžete si tam dát drink a dovolenou strávit v takovém větším klidu," dodala Lenka Pátek.

Zvolit ale můžete i akčnější dovolenou a ubytovat se v party hotelu. "Je to vyloženě hotel, kam se prostě jedete bavit. Má velké množství restaurací a barů. Večer tam hraje živá hudba, reprodukovaná hudba, jsou tam různé diskotéky. Je to hotel určen pro tu klientelu, která si tu dovolenou jela užít a opravdu tam jeli za zábavou," řekla obchodní ředitelka CK Blue Style. Řada takových hotelů poskytuje služby all-inclusive. V některých resortech tak máte přístup k občerstvení a alkoholickým i nealkoholickým nápojům 24 hodin denně.

[chooze:article;value:497680]

Kromě hotelových restaurací a barů ale můžete vyrazit i za adrenalinovými zážitky. "Prvním z nich je třeba windsurfing, který můžeme podnikat na kapverdském ostrově Sal," doplnila Lenka Pátek. Ostrov Sal kromě toho nabízí také několikahodinové vyjížďky v terénních autech po písečných dunách.

Další z aktivit, kterou stojí za to vyzkoušet, je canyoning na portugalském ostrově Madeira. "Velkým adrenalinem je třeba také jízda na zipline. Jedna z největších a nejlepších na světě se nachází v Rás al-Chajma ve Spojených arabských emirátech. Je to jízda v závěsu na takovém laně, kde se z bodu A dostáváte do bodu B," přidala obchodní ředitelka CK Blue Style.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.