V Aši našli rozkládající se tělo. Policie pátrá po totožnosti mrtvého muže

Loni na začátku června byly v podúrovňovém bunkru v ašském lesoparku na Chebsku nalezeny ostatky mrtvoly, které byly již ve značném stadiu rozkladu. Kriminalisté okamžitě zahájili vyšetřování, stále ale nevědí, komu tělo patřilo. 

Podařilo se jim ale zjistit, že se jednalo nejspíš o muže ve věku zhruba 45–50 let. Kriminalistický ústav provedl rekonstrukci obličeje podle lebky a následně sestavil přibližnou podobu zemřelého. V pátek ji zveřejnil se žádostí o pomoc.

[chooze:article;value:485241]

​"Jednotlivé detaily se mohou od skutečné podoby lišit. Vytvořeno bylo několik variant, zejména z hlediska úpravy vlasů a vousů. V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost, zda někdo muže dle přiložených antropologických nákresů nepozná či zda nepohřešuje muže, který by se nákresům podobal," vyzval policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Doplnil, že vyšetřování vyloučilo cizí zavinění. Pokud má někdo jakékoliv informace, které policistům mohou pomoci s identifikací mrtvého muže, může se na ně obrátit na bezplatné lince 158 nebo jakékoliv policejní služebně.

[chooze:gallery;value:30628]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.