Moderní bydlení

V Brně vítají mimozemšťany. Slibují jim pomoc se začleněním do společnosti

Pokud v Česku přistanou mimozemšťané, vědí už, kam se mají obrátit. "Neváhejte a ozvěte se Hvězdárně a planetáriu Brno, která je jediným kontaktním místem pro mimozemské civilizace přistávající v České republice," vyzvala hvězdárna na webu

Pro mimozemské návštěvy zřídila e-mail mimozemska@hvezdarna.cz. Z toho jim přijde automatická odpověď. Pozemšťané mohou na speciální webové stránce hlásit jakékoli pozorování UFO.

[chooze:article;value:546978]

"Pracovníci Hvězdárny a planetária Brno poskytují mimozemšťanům inkluzivní možnost začlenit se do pozemské společnosti, různé druhy mobility, především s vyšší než únikovou rychlostí z gravitační jámy naší planety, ochranu před lokálními patogeny i před šířením jejich vlastních patogenů v lidské populaci, stejně jako sociální ochranu coby atypické menšiny," láká mimozemšťany hvězdárna.

Pozemšťané zase mají možnost zaslat pozorování neidentifikovatelných létajících předmětů. "Na nebi se totiž bez ustání děje množství tajemných a na první pohled nevysvětlitelných jevů a pracovníci Hvězdárny a planetária Brno jsou tady od toho, aby tyto úkazy vysvětlili nebo – pokud se skutečně jedná o mimozemské návštěvníky – zasáhli a podali jim pětiprstou ruku," vysvětlila hvězdárna.

NASA posílá mimozemšťanům vzkaz v láhvi. Obsah je zásadní pro celé lidstvo (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.