V bytě na Přerovsku našli zavražděného muže. Podezřelým je jeho syn

Kriminalisté z Olomouckého kraje se od půlnoci zabývají případem, který se odehrál v obci Tovačov na Přerovsku. V jednom z tamních bytů našli mrtvého 56letého muže, který podle nich zemřel násilnou smrtí, a to zřejmě rukou svého blízkého příbuzného.

"V této souvislosti kriminalisté zadrželi 30letého syna zemřelého, se kterým provádí úkony trestního řízení," prozradili policisté na twitteru. Doplnili, že případ vyšetřují jako vraždu. Více informací k němu ale zatím neprozradili.

[chooze:article;value:495544]

Mluvčí olomouckých záchranářů Lucie Mikisková redakci TN.cz sdělila, že dostali oznámení o krvácivém zranění. Po jejich příjezdu byl muž ještě naživu, záhy ale upadl do bezvědomí a přestal dýchat. Ani tři čtvrtě hodiny trvající resuscitace už mu nepomohla. "Lékař musel bohužel konstatovat smrt," prozradila Mikisková.

​Není to poprvé, co v Tovačově, obci se zhruba dvěma tisíci obyvatel, kriminalisté vyšetřují rodinnou tragédii. Před osmi lety tam tehdy 24letý mladík zavraždil své spící prarodiče, se kterými v bytě žil.

Poté jim ukradl peníze a dal se na útěk, policisté jej ale dopadli. O rok později mu soud uložil výjimečný trest ve výši 24 let ve vězení. Soudce totiž dospěl k závěru, že vražda byla obzvlášť surová a zpochybnil, že by mladík vyjádřenou lítost myslel vážně.

Muž ubodal svého otce, bratra a sestru. Hrozí mu doživotí (2/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.