V Česku se záhadně ztratilo několik mladých dívek a žen. Policie většinu našla

Ročně policie v Česku pátrá i po stovkách dětí a mladých lidí. Hodně z nich se podaří nalézt v poměrně krátkém čase, některé případy však policie nedokáže rozklíčovat ani za po letech. Podle policejních statistik se například v roce 2020 ztratilo 2 569 osob mladších 18 let, policie však našla jen necelých 2 300 z nich. 

Tyto dívky pocházely z různých koutů České republiky, ale jedno měly společné, ve dvou týdnech po nich pátrala policie napříč celou zemí. Pokud pohřešované uvidíte, nebo o jejich pohybu máte jakékoliv informace, zavolejte na linku 158.

Aneta

Přerovští kriminalisté hledali čtrnáctiletou Anetu, jejíž zmizení blízcí ohlásili 25. dubna. Po několika týdnech se policistům povedlo Anetu vypátrat.

Daniela

Berounští kriminalisté pátrali po dvaadvacetileté Daniele z Králova Dvora. Její zmizení oznámila její matka, se kterou mladá žena komunikovala přes SMS zprávy naposledy 20. dubna. Pohřešovaná měla přespat u kamarádky, další den se však nevrátila domů. Daniela měla od té doby nedostupný telefon a nikomu o sobě nedala vědět. Policie se obávala, že by mohla být ohrožená na životě a na zdraví. Po několika týdnech se naštěstí kriminalistům podařilo Danielu vypátrat.

Nikol

Policisté pátrali i po patnáctileté Nikol, kterou po několika dnech naštěstí našli a v pořádku vrátili rodičům. Když dívka odcházela na konci dubna do školy, rozloučila se s matkou a vyrazila. Ve škole byla po celou dobu výuky, následně se však nevrátila domů.

Žaneta Homolová

Po sedmnáctileté Žanetě Homolové z Brněnska vyhlásila policie pátrání 18. dubna. Podle policistů je dívka vysoká asi 170 centimetrů. Má rovné hnědé vlasy a oči téže barvy. Více informací policie zatím nezveřejnila. 

Viktorie

24. dubna vyhlásili pražští kriminalisté pátrání i po patnáctileté Viktorii. Na začátku května policie Viktorii z databáze pohřešovaných vyloučila a dívku vypátrala. Vzhledem k jejímu věku policisté více informací nemohli zveřejnit.

Dvojnásobná vražda u Brna. Policisté vypátrali podezřelého muže (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.