V horách v jižní Kalifornii se našlo tělo pohřešovaného herce Juliana Sandse (65)

[chooze:gallery;value:30013]

​"Příčina smrti je stále předmětem vyšetřování, čeká se na výsledky dalších testů," uvedl v prohlášení šerif okresu San Bernardino. "Rádi bychom vyjádřili poděkování všem dobrovolníkům, kteří neúnavně pracovali na nalezení pana Sandse." Jeho ostatky objevili v sobotu turisté v oblasti Baldy Bowl, kam v polovině ledna vyrazil na pěší túru, informuje CNN.

Pátrání po herci v těžko přístupném terénu opakovaně ztěžovaly nepříznivé povětrnostní podmínky. Od ledna, kdy bylo nahlášeno jeho pohřešování, proběhlo v horách osm pozemních a leteckých pátracích akcí, při kterých dobrovolníci strávili v terénu více než 500 hodin, uvedlo oddělení šerifa.

[chooze:article;value:485307]

Zatím poslední obnovení pátracích akcí úřady oznámily začátkem tohoto měsíce. Zapojilo se do nich více než 80 dobrovolníků a zaměstnanců záchranné služby, kteří byli podporováni dvěma vrtulníky včetně několika dronů.

https://twitter.com/CNN/status/1673789612177735685?cxt=HHwWioC-6Zeyv7ouAAAA

"Juliana si i nadále uchováváme v srdci s jasnými vzpomínkami na něj jako na skvělého otce, manžela, badatele, milovníka přírody a umění a originálního a spolupracujícího umělce," uvedla po Sandsově zmizení jeho rodina v prohlášení pro deník The Guardian. Miloval pěší turistiku. 

Sands se během své kariéry objevil v desítkách filmů a televizních pořadů. Mezi jeho filmové počiny patří například snímky Arachnofobie, Opustit Las Vegas nebo Nabarvené ptáče. Objevil se také v televizních pořadech včetně Smallville, seriálu CO / KDYBY společnosti Netflix nebo dramatu Požehnání. Svůj životní výkon podal v oscarovém snímku Pokoj s výhledem z roku 1985.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.