V krabici našli mrtvého chlapečka. Konečně se ví, kdo to je

Mrtvé dítě v krabici dostalo po 65 letech jméno. Policie ho identifikovala jako Josepha Augusta Zarelliho. Podle policejní komisařky Danielle Outlawové byl případ jednou z nejstarších nevyřešených vražd ve Filadelfii, píše portál cbsnews.com.

Policie ve čtvrtek uvedla, že díky detektivní práci a pokroku v technologii se jí podařilo čtyřletého chlapce identifikovat na základě analýzy DNA. Vyšetřovatelé se po desetiletí neúspěšně pokoušeli zjistit jeho identitu, takže objev představuje velký průlom ve vyšetřování, informoval nypost.com.

Případ se začal ve Filadelfii vyšetřovat v roce 1957, kdy bylo nalezeno mrtvé dítě zabalené v dece v kartonové krabici. "Nikdo se nikdy k dítěti nepřihlásil," dodala Outlawová, která zároveň pochválila generace policistů, kteří na případu pracovali.

"Toto oznámení uzavírá pouze jednu kapitolu příběhu tohoto malého chlapce a zároveň otevírá novou," upozornila komisařka. Zároveň uvedla, že má podezření, kdo je zodpovědný za chlapcovu smrt, ale v tuto chvíli nechce prozradit další informace.

[chooze:article;value:477485]

​Podle vyšetřovatelů stále žijí chlapcovi příbuzní. Ti nyní budou vyslechnuti. Zároveň se vyšetřovatelé zaměří i na sousedy a rodinné známé.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.