Moderní bydlení

V Libušíně někdo povoluje šrouby na kolech aut. Jedno mělo nehodu

Žena z Libušína u Kladna jela s dětma na psí výstavu. Během cesty jim na dálnici odpadlo kolo. Do odstaveného vozu narazilo další auto. Všichni naštěstí vyvázli bez vážných zranění.

"Myslím, že na to, jak dopadlo auto a jaká to byla situace, jsme dopadli velmi dobře," tvrdí žena. Přitom platí, že čím vyšší rychlost při odpadnutí kola, tím hůř. Zvlášť pokud jde o to přední kola.

[chooze:article;value:523928]

​"V horším případě může jít vůz i přes střechu. Pokud se otočí víckrát, řidič může i zemřít," tvrdí majitel Opelu Kadet Josef Dytrych. Vlastník dalšího vozu Václav Nauš parkoval na ulici. Že je něco v nepořádku, zjistil při přejíždění retardéru.

Město před řáděním šroubového fantoma varovalo na sociálních sítích. Obyvatele vyzývá, aby před jízdou šrouby kontrolovali. "Je to hodně špatný žert, který může mít hodně neblahé následky," vysvětluje Monika Horová, tajemníce městského úřadu v Libušíně.

I když byla poškozena minimálně čtyři vozidla, policie v této souvislosti přijala jen jedno oznámení a vyzývá další motoristy, aby případy nahlásili.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.