V Ostravě naboural trolejbus do sloupu. Zranění jsou cestující i řidič

"Dnes před devátou hodinou ranní došlo v Ostravě na nájezdu z ulice Bohumínské na ulici Českobratrskou k dopravní nehodě trolejbusu," informovala v neděli policejní mluvčí Kateřina Kubzová. "Z dosud nezjištěných příčin řidič trolejbusu vyjel vpravo mimo vozovku a narazil do sloupu veřejného osvětlení," doplnila.

Provedená dechová zkouška zjistila, že řidič nebyl pod vlivem alkoholu. Ošetřovat jej ale museli záchranáři. Zranění jsou i čtyři cestující. "Komunikace bude po nezbytnou dobu uzavřena. Zjišťováním příčin a okolností nehody se zabývají ostravští kriminalisté," poznamenala Kubzová.

[chooze:article;value:487852]

"K události byly v první fázi vyslány profesionální jednotky Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje ze stanic Slezská Ostrava a Fifejdy," sdělil mluvčí hasičů Jakub Kozák. Hasiči pomáhali s transportem zraněných a zabezpečili místo nehody.

"Velitel zásahu si k události následně povolal vyprošťovací speciál Mercedes Bison z centrální stanice HZS MSK v Zábřehu, který se po vyšetření nehody postaral o vyproštění a odtah," dodal Kozák.

[chooze:gallery;value:30249]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.