V Pardubicích se naplno rozhořel konkurenční boj taxikářů. Jeden muž je zraněný

Oteklý obličej, modřiny, stehy. Taxikář Daniel Pospíšil je v pracovní neschopnosti. "Utrpěl jsem lehký otřes mozku, mám sešitou dáseň shora. Furt mně není dobře, zvracím," říká zraněný taxikář. K napadení mělo dojít v posilovně v centru města, a to minulý čtvrtek vpodvečer.

"Záchranáři ošetřili jednu zraněnou osobu, která byla převezena se zraněním hlavy do pardubické nemocnice," uvádí mluvčí záchranky Pardubického kraje Alena Kisiala.

[chooze:article;value:525017]

​Napadení pravděpodobně souvisí s konkurenčním bojem taxikářů v období, kdy je méně zakázek. Domnělý útočník ale na kameru mluvit nechtěl a vyslal svého právníka "Můj klient útok v daný den popírá. Odmítá i spekulace, které se o něm šíří," popírá vinu domnělého agresora jeho právní zástupce Jan Poláček. "Trestní oznámení bylo již podáno, jedná se o podezření trestného činu pomluvy a nebezpečného vyhrožování," dodává.

Policisté se případem zabývají. Zjišťují okolnosti a vyslýchají svědky. Po incidentu mezi taxikáři zavládla nervozita. Přiznávají, že se ve městě rozhořel tvrdý konkurenční boj se vším všudy.

Pardubičtí taxikáři nejdou daleko pro facku. Před časem se na třídě Míru dva poprali o místo a jeden skončil v nemocnici. Dva taxíky pro změnu hořely v Průmyslové ulici.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.