V Praze našli zavražděnou dívku (†19). Její expřítel skončil ve vazbě

Hrůzným činem se od poloviny srpna zabývají pražští kriminalisté. V té době se ozvala policistům žena, že již delší dobu neviděla svou devatenáctiletou  sousedku, navíc se prý od ní neustále ozývá štěkot psa, sdělila na linku 158. Dívka v rodinném domě bydlela se svým o tři roky starším přítelem. 

Okamžitě se rozjelo pátrání, které mělo smutný konec. "Po domovní prohlídce začátkem září jsme našli tělo pohřešované," řekl televizi Nova vyšetřovatel pražské mordparty Jiří Hacker. Kde přesně v domě ji objevili, kriminalista nesdělil. Podle informací TV Nova měla být v garáži. Kdy přesně zavražděná zemřela, budou zjišťovat odborníci.

[chooze:article;value:573182]

Během vyšetřování bylo stanoveno několik verzí, jednou z nich bylo, že se stala obětí trestného činu," dodal Hacker. Vyšetřování se zaměřilo na okolí dívky. Hlavním podezřelým se stal právě bývalý přítel zavražděné, který s ní v domě v Praze 10 bydlel. Před třemi dny ho zásahová jednotka zadržela v místě jeho bydliště, upřesnil Hacker. "Obviněný se doznal k tomu, že má částečně podíl na smrti té poškozené," poznamenal Hacker.

Dodal, že podezřelý je stíhaný pro zvlášť závažný zločin vraždy a hrozí mu až výjimečný trest.

"Soud podezřelého muže poslal v pátek do vazby," potvrdila televizi Nova státní zástupkyně Jana Murínová. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.