V Praze si ze mě dělají pr*el, stěžuje si Mirai. Komolí mi jméno

Hudební skupinu Mirai čeká 30. listopadu megalomanská show v největší koncertní hale Česka. "O2 arena je místo, kde si člověk zahraje jen párkrát za život. Furt je to pro mě největší hala v zemi a těším se, že tam necháme 120 procent. Tenhle koncert bude jiný tím, že se do něj hodně investuje, děláme si tím radost a hladíme si trošku ego," popsal Mirai. 

Podle zpěváka je hlavní nepanikařit. "Nejdůležitější je se na koncert dobře vyspat, být prostě v chillu. Já jsem trémista, takže pro mě je zadání, že mám být v pohodě, dost těžké zrealizovat. Je také potřeba si koncert užívat a být mentálně s těmi fanoušky, protože hrozně lehce sklouznete do nějakého afektu, kdy najednou nejste myslí na koncertě," vysvětlil zpěvák.

[chooze:article;value:489459]

Přestože hrají s kapelou už dlouho, nestalo se to pro ně žádnou rutinou. Před každou show navíc dodržují jednu tradici, společně si zakřičí svůj originální pokřik. "To je naše hrozně intimní věc," pousmál se Mirai. Na své parťáky ze skupiny prozradil i několik pikantností.

"Náš bubeník je takový brouk Pytlík. Jednou šel do autobazaru, že si koupí auto. Pak si chtěl kvůli slevě koupit dvě a nakonec odešel s tím, že si koupil celý autobazar. Majkl zase kvůli dětem jezdí na koncerty takovým velkým karavanem. Ty lidi, co mají děti, už se přepnuli do takového jiného duchovního módu, což jim závidím, chtěl bych to taky. Všichni jsme se prostě našli v tom svém a děláme někdy různé divné věci," svěřil se Mirai.

[chooze:article;value:489163]

Česko-japonský zpěvák, který je známý svým klidným vystupováním, má ale prý jednu věc, která ho dokáže rozčílit. "Mně se líbí, jak tady v Praze mi říkají Mirái, jak natahují to á. Já si pamatuji od základní školy, jak na Moravě nemáme moc pátý pád, tak my všichni říkali 'Hej Mirai, pojď sem', krátce. No, a když mi v Praze říkají Mirái, tak mi trochu přijde, že si ze mě dělají pr*el," zasmál se hudebník.

Kapela Mirai představila nový videoklip. K frontmanovi se tiskne hvězda TV Nova (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.