V pražském metru řádil úchyl. Má speciální znamení, policie prosí o pomoc

Neznámý muž nastoupil do metra v neděli 30. června ve stanici Náměstí Míru na trase A ve směru na Depo Hostivař. "Ve vagónu se posadil na sedadlo proti ženě a po krátké chvíli si z rozparku speciálně vytvořeného v kalhotách vytáhl přirození a před osmadvacetiletou ženou začal onanovat," popsala policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Žena, kterou to pochopitelně vyděsilo, vystoupila na další zastávce. Muž vystoupil také a šel za ní. Pronásledovaná se rozhodla jednat. Úchyla se pokusila natočit na telefon a upozornila ho, že na něj zavolá policii. "Až po jejím varování muž odešel ze stanice metra Skalka neznámo kam," uvedla mluvčí. Na video se můžete podívat pod titulkem článku.

[chooze:article;value:564128]

​Neznámému muži hrozí v případě odsouzení za výtržnictví až dva roky vězení. "Vzhledem k tomu, že měl muž zcela evidentně rozparek předem speciálně vytvořený, a tedy se na své jednání připravoval, nelze vyloučit, že se tohoto trestného činu dopouštěl již opakovaně," doplnila Kropáčová.

Policie žádá veřejnost o pomoc s pátráním. Kdokoli muže pozná nebo ví, kde by se mohl nacházet, má zavolat na linku 158. "Jakékoliv informace nám mohou pomoci při jeho dopadení," uzavřela policejní mluvčí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.