V Rakousku padl rekordní jackpot 6 miliard. Loterie zveřejnila taktiku vítěze

Celé Rakousko si momentálně láme hlavu nad tím, kdo vyhrál jackpot ve hře Euromiliony. Deníku oe24 se podařilo se šťastlivcem, jehož identitu nezveřejnil, udělat rozhovor.

Zrekonstruovali tak, jaká byla jeho taktika. Přes svůj mobil i počítač zadal celkem 20 tipů na webu win2day.at. Všechna čísla si pak vybíral sám. Ten poslední trefil jackpot.

V pátek večer následně dostal e-mail s oznámením, že vyhrál 240 milionů eur. Ještě o víkendu kontaktoval zákaznické centrum loterie v Rakousku. "První hodina jako výherce milionů byla náročná pro můj krevní tlak. Brzy však bylo možné uvažovat o budoucnosti s nějakou strukturou," prohlásil.

[chooze:article;value:525669]

Příští měsíc by mu už měli peníze poslat na účet. Do té doby musí jen čekat. Následně bude stejně bohatý jako například Rod Stewart nebo Ed Sheeran, povšiml si web deníku Daily Mail.

"Jackpot Euromiliony je nyní nejvyšší výhrou v historii a překonal dosavadní prvenství, které obsadil anonymní hráč z Velké Británie, který v červenci 2022 vyhrál 230 milionů eur (asi 5,5 miliardy korun, pozn. red.)," oznámila loterie na svém webu.

Muži jackpot změnil život. Koupí ženě prstýnky (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.