V Texasu útočník zastřelil pět lidí. Má u sebe pušku a je na útěku

Malým městečkem Cleveland, které se nachází asi 90 kilometrů severně od Houstonu, otřásla v noci na sobotu střelba. Útočník puškou AR-15 zabil v sousedním domě pět lidí, informovala stanice ABC News.

Nejmladší oběti je podle policie pouze osm let. Na místě našli američtí kriminalisté také těla dvou mrtvých žen, která ležela na dětech, které střelbu přežily. Očividně potomky chránily.

[chooze:article;value:500544]

Podezřelý Mexičan je na útěku a u sebe stále má útočnou pušku. Podle policie je pod vlivem, neupřesnila ale čeho. "O podezřelém je známo, že na své zahradě často střílí ze své pušky," poznamenal mluvčí americké policie. Jde údajně o oblíbenou kratochvílí některých místních.

Obětem se stalo osudným, když někdo z nich souseda požádal, aby hlučné zábavy zanechal, protože chtějí spát, uvedla agentura AP.

V domě během střelby bylo celkem deset lidí. Všechny oběti jsou původem z Hondurasu, některé se přistěhovaly počátkem týdne a nejstarší je 40 let. Policie ale neřekla, jestli jsou členy jedné rodiny a zda souseda znaly, upozornila agentura Reuters.

Chlapec omylem zazvonil u špatných dveří. Majitel ho střelil do hlavy:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.