V týmu Specialistů jsou velké změny. Sledujte novou řadu oblíbené kriminálky

Tým policistů na vlastní žádost nedávno opustila nejen kapitánka Jana Šafářová (Eva Leimbergerová), ale také kapitán Tomáš Beran (Jacob Erftemeijer). Místo nich se mezi detektivy vrací kapitánka Zuzana Koutná (Zuzana Kajnarová) a vrchní komisař Pavel Vondráček (David Prachař).

K "Houdíkovcům" navíc nastupuje asistent Václav Holeček (Matouš Ruml), který se záhy stane velmi vítaným pomocníkem při vyšetřování zločinů. A spolu s ním děním v seriálu výrazně zahýbe ještě jedna zbrusu nová postava, kterou ztvárňuje Marek Lambora.  

[chooze:article;value:488049]

​Nová řada navíc začíná komplikovaným případem s názvem Věčný život, v němž jde o nelegální obchod s lidským růstovým hormonem, jehož vyšetřování propojí oba úvodní díly seriálu. 

Do téměř rozpadlého týmu majora Strouhala (Martin Dejdar) se jako na zavolanou vrací po mateřské dovolené kapitánka Zuzana Koutná (Zuzana Kajnarová). A v žádném případě nedostane čas na rozkoukání, hned se spolu s kapitánem Kovářem (Jiří Hána) stanou svědky vraždy v boxerském klubu.

[chooze:article;value:488482]

​Zuzana Kajnarová si zase pochválila svou pozici jediné ženy v jinak výlučně mužském týmu. "Já si myslím, že je vždy fajn být v mužském kolektivu. Navíc má postava Zuzany ve scénářích jistý ženský prvek, takže některé situace řeší smířlivěji než 'horkokrevní' muži," říká Kajnarová.   

Roli, která výrazně zahýbe dějem, má v seriálu také Marek Lambora. "Je to kluk, který neměl úplně jednoduché dětství. Okolnosti ho dovedly k tomu, že se z něho stal trochu samorost. Je to floutek a drzoun," popsal svou postavu.

Sledujte Specialisty každé pondělí na TV Nova nebo se sedmidenním předstihem na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.