V zahraničí v případě potřeby pomůže český lékař

Nachlazení, horečka, alergie či vyrážka, bolest uší nebo namožené svaly představují nejčastější zdravotní potíže na dovolené v zahraničí. Tyto a podobné potíže lze často řešit i bez fyzické návštěvy lékaře díky nové službě MediCall. Ta je přitom součástí už toho nejzákladnějšího pojištění renomované pojišťovny ERV Evropské pojišťovny, kterou nabízejí jako jednu z výhod dovolených CK Blue Style zdarma jako součást služeb poskytovaných ke každému zájezdu. Obsahuje krytí výloh spojených s léčením, asistencí a repatriací.

Hlavní výhody služby MediCall

  • Český lékař na telefonu – hovor, chat nebo videocall s českým lékařem.
  • Služba je v rámci cestovního pojištění zdarma.
  • Časová úspora – nemusíte za lékařem, ale lékař přijde přes mobil za vámi.
  • Jednoduchý způsob, jak v řadě zemí získat elektronický recept na léky.
  • Dostupnost 24 hodin denně, 365 dní v roce.

Díky nové službě MediCall mohou klienti CK Blue Style na dovolené ve všech nejčastěji navštěvovaných letních destinacích (Egypt, Tunisko, Řecko, Turecko, Bulharsko…) konzultovat své zdravotní problémy pomocí telefonu, chatu nebo online video hovoru s česky hovořícím lékařem. Obrátit se na něj můžou v kteroukoliv denní či noční hodinu z pohodlí hotelového pokoje, nebo dokonce z pláže. Lékař následně doporučí vhodný postup léčby a v případě potřeby může na dálku i vystavit recept na potřebné léky.

Jak MediCall funguje?

  • Stačí zavolat na asistenční službu ERV nebo napsat na asistenční chat. Po probrání zdravotní situace koordinátor v případě potřeby dohodne termín rozhovoru s lékařem v co možná nejkratším čase.
  • Lékař se s klientem v dohodnutém termínu spojí, a zdravotní obtíže s ním prodiskutuje. V případě potřeby vystaví e-recept na léky.
  • Do dvou hodin od konzultace s lékařem se klientovi ještě ozve koordinátor, aby si ověřil, že všechno proběhlo v pořádku, popřípadě klienta nasměruje do lékárny nebo na kliniku.

Základní pojištění lze jednoduše snadno rozšířit

Kromě základního pojištění Basic, které je v ceně a kryje léčebné výlohy až do 5,4 milionu korun, zubní ošetření a další hlavní rizika, si klienti CK Blue Style mohou snadno pojištění výrazně rozšířit, a to za zvýhodněné ceny.

Na výběr jsou dvě varianty připojištění – Blue SAFE a Blue MAX. Obě zahrnují storno zájezdu a to včetně Covid-19 a možnost změny u First Minute zájezdů.

Podrobnosti jsou na stránce Cestovní pojištění.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.