Válka Hanychové a Soukupa sílí: Po zásahu policie přišly nadávky a pomsta

[chooze:gallery;value:29863]

​Zatímco Agáta Hanychová byla se svým manželem Miroslavem Dopitou a dvěma dětmi na výletě v Paříži, zasahovala u ní doma policie. Tu k ní přivolal její expartner Jaromír Soukup, který pátral po Rozárce. "V průběhu sobotního dne se na místní oddělení Ruzyně dostavil právní zástupce otce, který uvedl, že jeho klient má obavu o své dítě, neboť se nemůže dovolat jeho matce, která je mimo ČR, a tak neví, co s jejich společným dítětem je," potvrdil TN.cz mluvčí policie Jan Rybanský.

Policisté proto Hanychovou kontaktovali. "Sdělila, že je mimo ČR a dítě se nachází u chůvy, a uvedla i přesnou adresu. Dvoučlenná hlídka policistů obratem osobně adresu prověřila a zjistila, že se vše zakládá na pravdě a dítě i chůva jsou v pořádku," vysvětlil Rybanský. Policie následně o celém průběhu akce informovala i Soukupa.

[chooze:article;value:542453]

Tomu se však příčí, že Hanychová nechala dceru hlídat svou matkou Veronikou Žilkovou, které pomáhala profesionální chůva. "Péče o Rozárku je podle rozhodnutí soudu osobní a bez souhlasu druhého rodiče ji nelze delegovat na třetí osoby. O odjezdu paní Dopitové na pět dnů jsem se dozvěděl z bulvárních médií a nebyl se mnou nijak konzultovánsvěřil Soukup exkluzivně pro TN.cz.

Že do domu influencerky zničehonic vtrhne policie, ale nikdo nečekal. Hanychová tvrdí, že jí Soukup nezkusil nijak ozvat. "Vůbec jsem netušila, co hodlá podniknout. Pan Soukup se mi ani neozval, aby se mě zeptal, kde je Róza. Celou dobu vlastně nenapsal, jenom na nás zavolal policii, protože to je asi jeho jednání," ohradila se pro TN.cz Hanychová.

[chooze:article;value:542365]

"Je to celé na hlavu. To je asi všechno, k čemu se můžu vyjadřovat. Róza byla s babičkou, což je úplně normální, že hlídá babička. Já jsem se věnovala dalším dvěma dětem," dodala bývalá modelka s tím, že dcera byla naprosto v pořádku.

Mediální magnát se však brání, že měl o dceru strach. Jeho expřítelkyně ho prý měla požádat o svolení, a tak se rozhodl zavolat na ni policii. "Neměl jsem ponětí, kde Rozárka je a kdo o ni v době, kdy o ni má pečovat osobně matka, pečuje. Byť bez mého souhlasu, který je nezbytný. Nevím ani teď, kde Rozárka je, nikdo mě nekontaktoval, natož aby se mě zeptal na souhlas," zalamentoval Soukup.

[chooze:article;value:540009]

"Rozárka je desetiměsíční miminko a má právo na oba rodiče. A péče o ni má být prioritou," postěžoval si Soukup. Podle Hanychové však sám nechává Rozárku na krku cizím lidem, když natáčí na Barrandově. "Nevěděl sice, že odjíždím, ale on mi taky nehlásí, kdo je s dcerou, když ji bere na natáčení, takže ani já mu nemusím hlásit, co s ní dělám," vysvětlila modelka.

Podle ní je naprosto přirozené, že dá Rozárku někdy hlídat babičce. Soukup jí svým počínáním opravdu rozzuřil. "On si chce akorát udržet pozornost, je to úplně na hlavu, co předvádí," uzavřela. Svého vztahu s magnátem teď hořce lituje a neváhá ho sem tam ponížit. "My holky, když se zamilujeme, tak i v de***ovi vidíme pána boha," napsala modelka na sociálních sítích.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.