Moderní bydlení

Vanda v Ulici propadá hazardu. Její představitelka by ale chtěla něco jiného

V aktuální sezóně seriálu Ulice Hrušínská opět pokračuje ve své roli Vandy. "Bude zkoušená osudem, protože zase podlehla hráčské vášni. Začala si zase s démonem zvaným kasino, ruleta a automaty. A nějak jí všechny peníze proklouzly mezi prsty," popsala herečka.

"Pořád doufala, že tím, že bude hrát dál, že to vyhraje zpátky a vlastně to všechno splatí. A to je to, co jí vlastně nutilo furt hrát dokola," pokračovala. "Což je teda neuvěřitelný. Já si to vůbec nedovedu představit, že se tohle může stát někomu. Což se dějem, bohužel," dodala.

[chooze:article;value:571304]

Nabízí se i otázka, jestli se na takovou komplikovanou roli nějak specificky připravuje. V kasinu ale prý byla jen při natáčení. "Už když jsem četla ty scénáře, tak jsem si říkala, že to musí být strašné. Už ten pocit, který si navodíte během četby toho scénáře a jenom ty představy, co to pro toho člověka musí být, tak to stačí," vysvětlila.

Oceňuje i to, že seriál takové téma otevírá. "Já jsem si toho všimla, že tohle aplikují. Ulice má opravdu velikou sledovanost. A lidi to mají rádi, fandí tomu. A tím, že třeba se tam uvidí v nějaké situaci, tak třeba to pomůže, že vyhledají nějakou odbornou pomoc," myslí si.

[chooze:article;value:573202]

Vandě by ale do budoucna přála spíš odlehčené starosti. "Já bych jí přála, aby to bylo znovu to Ludí a Vandí. Aby to byl Vanďousek a Ludí. Aby řešili, co si dají k snídani. Aby řešili, jestli předtím, než půjdu spát, se vysprchují, nebo ne," řekla.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.