Vánoce jsou za rohem. České celebrity prozradily netradiční rodinné tradice

České celebrity se na Vánoce už moc těší. "Je to pro mě nejkrásnější část roku, protože to vybízí k pozastavení mysli a k rekapitulaci toho uplynulého roku. Také se setkávají lidé, ale tentokrát s nádechem patosu," sdělil moderátor Televizních novin Rey Koranteng. 

Štědrý den se blíží, a proto má většina slavných už jasno v tom, jak svátky budou trávit a jak budou u nich vypadat. "My máme čtyři rodiny, takže budeme různě po republice. Budeme svátky trávit hekticky, ale budeme se snažit, aby to nebylo hektické," popsala influencerka Tereza Hodanová, známá jako Teri Blitzen.

[chooze:article;value:533425]

"Já se těším na Vánoce moc, přípravy jsou v plném proudu. Nějaké dárky už máme. Trávíme je jako rodina, tentokrát na chatě. O to náročnější to bude všechno připravit, ale o to víc se těším," prozradila moderátorka TV Nova Petra Svoboda.

Tradiční Vánoce vypadají pro každého trochu jinak. "Letos se v Praze sejde celá rodina. Přiletí dcera, její přítel a přijede i moje maminka. Už 23. prosince si projdeme Královskou zahradu, zastavíme se na Ježíškově cestě a dojdeme až na Karlův most k místu, kde byl podle pověsti shozený z mostu Jan Nepomucký. Na Štědrý den půjdeme až na okraj Prahy, tam je krásný háj, kde se projdeme. Pak je teprve večeře," řekl Koranteng.

[chooze:article;value:531103]

Účastník reality show Survivor Adam Raiter na rozdíl od Reye chce svátky trávit v zahraničí. "Vánoce mám rád, takže se těším na klid. Vypne se svět a každý máme čas sami na sebe. Mám v plánu možná odletět pryč, takže letos dárky nadělovat nebudu. Možná přivezu exotické dárky z té dovolené," reagoval Raiter.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.