Vánoční klip Snídaně je venku! Skrytý vzkaz v písni od Slováčkové vás dostane

Oblíbená zpěvačka Anička Slováčková pro Snídani napsala vánoční písničku s názvem Čas zastavit čas, kterou nazpívala spolu s Milanem Peroutkou. Celý videoklip se natáčel ve studiu Snídaně, tu kdysi Peroutka moderoval s Nikolou Čechovou.

Návrat do studia mu přinesl spoustu vzpomínek. "Není tam sebemenší pachuť, možná naopak. Koneckonců se vídáme na různých akcích neustále. Můj klávesák Dan Rojek tu dělá aktuálně dramaturga Víkendových Snídaní a kostymérka Mája tu má stále vystavené tričko ode mě. To mi dává pocit, že jsem tu vlastně pořád trochu jako doma," nechal se unést Milan.

[chooze:article;value:530749]

Anička Slováčková bojuje se zákeřnou nemocí​. To ji ale vůbec neodradilo od toho, aby do písničky dala všechno. "Chtěla jsem napsat něco hezkého, co lidi chytne za srdíčko, ale zároveň je to naladí na tu správnou cestu, že Vánoce nejsou o stresu a nervech. Do té písničky jsem se zamilovala už při jejím tvoření a doufám, že se do ní zamilujete časem i vy," věří.

Přitom v písni mohou diváci slyšet kromě vánočního poselství i vzkaz, že by si lidé měli vážit toho, co mají. Slováčková tak do písně vložila i kapku naděje. "Potichu sněží a pohnou se ledy, já jenom doufám, že ne naposledy," zpívá dojemná slova Slováčková.

[chooze:article;value:529188]

​Oba zpěváky z videoklipu pojí dlouholeté přátelství, natáčení si tak spolu hodně užili. "Jsme ohromně rádi, že se můžeme znovu potkat a umělecky spojit u toho, co máme nejradši. Nazkoušeli jsme několik muzikálů, odjeli turné, na mou desku jsme natočili duet Tanči se mnou, a když teď zavolala Anča s nápadem na vánoční song, opravdu jsem neváhal ani chvíli. A to jsem v tu dobu ani neslyšel, jak se jim krásně povedl," řekl Milan.

Ve vánočně vyzdobeném studiu se měli možnost sejít jak bývalí moderátoři Snídaně, tak i ti současní. Uvidíte v něm záběry ze Snídaně v průběhu let a proto často natáčení sklouzlo ke vzpomínání na staré časy. "Strašně hezké setkání, moc hezký nápad od Novy, udělat tuhle legraci, tenhle klip na Vánoce, je to dojemné," podotkl bývalý moderátor Snídaně Michal Jagelka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.