Vánoční zázrak. Herečka z Teorie velkého třesku porazila rakovinu

[chooze:gallery;value:34129]

Kate Micucciová, která je známá ze seriálu Teorie velkého třesku jako přítelkyně Rajeshe Koothrappaliho, před pár dny šokovala fanoušky. Tehdy se totiž svěřila, že jí lékaři diagnostikovali rakovinu plic a ona musela podstoupit operaci.

Ta však dopadla na výbornou a herečka září štěstím. "Mám pro vás skvělou zprávu. Zbavila jsem se rakoviny! Výsledky operace z minulého týdne potvrdily, že vše proběhlo dobře. A tudíž nemusím absolvovat žádnou další léčbu," oznámila Micucciová novinu na TikToku.

[chooze:article;value:532821]

Onemocnění pořádně zaskočilo i samotnou Kate. Není totiž kuřačka a nikdy dle svých slov nevykouřila ani jednu cigaretu, píše portál Sky News. Nyní má ale důvod k radosti.

"Je to všechno také díky tomu, že jsme na to přišli brzy. Mám velké štěstí, vím to," doplnila herečka. Ta kromě svých příznivců poděkovala i lékařům a sestřičkám z nemocnice, kde zákrok podstoupila. Zdůraznila, že se o ni po celou dobu skvěle starali.

Vánoční svátky tak stráví doma s tříletým synem a manželem Jakem Sinclairem. "Jsem hrozně ráda, že se z nemocnice dostanu před Vánoci a strávím svátky se synem," uzavřela Micucciová.

Rakovina plic patří k největším zabijákům Čechů. Více se dozvíte v následující reportáži (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.