Vašek kvůli Evě definitivně končí: Než jsem ji poznal, byla nepoužitelná, tvrdí

[chooze:gallery;value:32972]

Pěvecké duo Eva a Vašek už je minulostí. Zatímco Eva začala zpívat se svým bratrem Hynkem, Vašek vidí svou budoucnost odlišně. Novou partnerku prý hledat neplánuje. "Už to nechci znovu absolvovat, protože to byla hrozně dlouhá a piplavá cesta. Ten závěr mi navíc vzal veškerou chuť někomu šlapat cestu hudebním byznysem," svěřil se TN.cz zpěvák. 

Prý už na to nemá sílu. "Já o tom přemýšlím, ale už si nedovedu vůbec představit, že bych v 70 letech absolvoval znovu ten můj krok, kdy jsem musel tu Evu z konzervatoře předělávat, aby vůbec byla použitelná, a to jak ve studiu, tak naživo. Kdo ji zná od začátku, tak přesně ví, že ona byla po konzervatoři úplně nepoužitelná," zalamentoval Vašek.

[chooze:article;value:577973]

Zlobí se, že Eva nekomunikuje s ním ani s fanoušky, kteří ji měli rádi. "Hrozně lidí mělo rádo Evičku, všichni se mě na ni ptají," přiznal zpěvák. "Se starou Evou ale nehnete. Ona od začátku řekla, že nikomu nebude vykládat, proč ode mě odchází," podotknul. 

Své bývalé ženě takový přístup vyčetl. "Já jsem jí řekl, tak ty seš teda dobrá. Ty lidi na tebe 30 let chodili a platili vstupné, a když se tě teď někdo zeptá, tak ty ho pošleš někam, jo, to je slušné chování? Já těm lidem aspoň odpovím, ty lidi to fakt zajímá," reagoval ostře zpěvák.

Redakce TN.cz kontaktovala i Evu Ševčíkovou, jejímž jménem se vyjádřila manažerka Petra Nováková. "Já asi nevím, co k tomu mám říct. Oni byli manželé 34 let, skončilo to, byli i partneři, co se týče práce, skončilo to," shrnula Nováková.

[chooze:article;value:577800]

Jenže Vašek má na vše svůj názor. "Ta manažerka o nás vůbec nic neví. Vůbec nechápu, že se vandruje do toho, že Eva zpívá s Hynkem. To jsou jenom kecy. Já když jsem na internetu našel to jejich vystoupení, tak se stydím za to, že tam napsali Eva z legendárního dua Eva a Vašek, já se stydím za to, co předváděli. Celou dobu na koncertě jenom lhali," protestoval hudebník. 

Jenže podle Novákové je celá situace v pořádku. Eva prý na koncertech mluví o Vaškovi s úctou. "Eva je z legendárního dua Eva a Vašek. Tak to prostě je, ukončili sice činnost, ale byla v něm 34 let, tak to není nic, co bychom říkali špatně. My to jenom konstatujeme. Když je Eva na koncertech s bratrem, tak o Vaškovi mluví velmi hezky. Samozřejmě na něj vzpomíná, oni spolu strávili většinu života. Není tam žádná zášť," vysvětlila manažerka.

Pěvecké duo Eva a Vašek se rozpadlo. Jejich manželství skončilo skoro po 35 letech (8/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.