Vašek Matějovský popsal, jak zvládá roli otce: Bojujeme, přiznal

[chooze:gallery;value:36183]

Vašek Matějovský bere roli tatínka s humorem. Na sociálních sítích sdílel, jak jim s partnerkou Karolínou péče o tříměsíčního syna jde. "A takhle my bojujeme pořád," napsal k videu z procházky.

Ta se partnerům pořádně zvrtla. "Instagram vs. realita," ukázal Matějovský, že místo jeho očekávání, jak budou s kočárkem chodit po krásných cestičkách v pražském Karlíně, s ním brázdí bahno, kameny a polní cesty.

[chooze:article;value:563276]

Jenže to kočárek neustál a rozpojil se. "Já myslím, že nám říkali, že to jde nějak propojit tyhle dvě věci, možná to jde nějak spojit," žertoval Matějovský při pohledu na přítelkyni, která nese spodní část kočárku s koly ve vzduchu, zatímco on má v ruce vrchní sedačku kočárku se spícím synem.

Přiznal, že chlapeček se s nimi asi trochu natrápí. "Podle mě on už se na nás nemůže ani dívat," svěřila se se smíchem Karolína. Herec k synovi v sedačce napsal pouhé: "Proč já." Stále ovšem zůstává tajemstvím, jak se chlapec jmenuje. To si totiž partneři nechávají pro sebe.

[chooze:article;value:559703]

Zdá se, že je ale rodičovství baví. "Zatím se ještě nedostavilo to slavný: s dítětem se rozluč se svým starým životem. Pořad je to stejná p***l. Dokonce ještě větší," přiznal nedávno na instagramu herec. I jeho přítelkyně si to užívá. "Tak jo, dostal jsi mě, komplet. Stejně, jak tvůj táta," vzkázala synovi.

Matějovský o ostrovu lásky: Lidé v Love Islandu začnou být sami sebou až po čase (9/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.